Přírodní polštář ZUIVER FRINGE s třásněmi

Kód: 8600079
Prémiová kvalita Doprava zdarma
Značka: Zuiver
1 039 Kč 859 Kč bez DPH
Skladem (4 Ks)
Můžeme doručit do:
20.3.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Polštář ZUIVER FRINGE s třásněmi je inspirovaný retro stylem 60.-70.let. Ručně pletený povlak evokuje hravou éru hippies a do vašeho moderního domova vnese prvek jedinečnosti. Polštář vypadá skvěle v kombinaci s přírodními materiály a výborně doladí interiéry v duchu urban jungle.

Pozn.: Polštář nemá zip. Povlak nelze sundat.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Polštáře, Vlněný bytový textil a koberce, Vlněné polštáře a podsedáky, Vlněné polštáře, Vlněné dekorační polštáře
Hmotnost: 0.3 kg
Materiál: Vlna
Barva: Béžová
Délka: 45 cm
Šířka: 45 cm
Povlak: 70% vlna, 30% bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pokud byste měli v ruce holandský slovník, pod písmenem “Z” byste mohli najít slovíčko zuiver. Kromě slovníku máte ovšem možnost potkat tento pojem, který lze jednoduše přeložit jako “čistý”, ještě ve světě interiérového designu. A to jako název jedné z nejvýraznějších značek nábytku a interiérových doplňků současnosti. Značka ZUIVER, pohybující se na trhu od roku 2011, dělá významu svého názvu čest – čistotě a jednoduchosti je absolutně věrná ve všech směrech své činnosti. Produkty ZUIVER reflektují požadavky moderního životního stylu a nechybí jim ani dotek současných designových konceptů. U doplňků i nábytku klade ZUIVER důraz na nadčasovost, komfort, ale také kreativitu a nápaditost. I přesto ale produkty promlouvají nekomplikovaným jazykem a cestu si k nim najde každý, komu je blízká myšlenka útulného a zároveň moderního domova, který nepodléhá krátkodobým trendům. Nechte se okouzlit cenově dostupnými kousky ze země tulipánů a proměňte svůj sen o designovém bydlení ve skutečnost.