Bílý lesklý předsíňový panel GEMA Colosal 170 x 15 cm

Kód: 3255-84
Akce Sleva Odpočet
Značka: GEMA
2 146 Kč 1 774 Kč bez DPH
Na objednávku
Můžeme doručit do:
1.7.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Předsíňový panel Colosal je perfektní volbou do malých předsíní a vstupních chodeb. Tři vysouvací háčky pod sebou jsou z kvalitního lakovaného hliníku a celý panel je vyrobený z lakovaného MDF. Předsíňový panel se hodí do moderních interiérů s lesklými povrchy.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. Po umytí vytřete povrch do sucha jemným hadříkem. Při mytí je dobré netlačit na povrch nábytku a vyhýbat se místům, které nejsou chráněné fólií či lakem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nástěnné věšáky, MDF nábytek, MDF úložné prostory, MDF věšáky, MDF nástěnné věšáky, Úložné prostory bílá, Bílé věšáky, Bílé nástěnné věšáky
Hmotnost: 5 kg
Materiál: MDF
Barva: Bílá
Výška: 170 cm
Šířka: 15 cm
Hloubka: 4 cm
Hmotnost: 4,70 kg
Počet držáků: 3 ks
Panel: Lakované MDF
Držáky: Lakovaný kov
Vyžaduje montáž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Produkty německé značky GEMA v sobě nezapřou proslulou německou preciznost zpracování, důraz na praktičnost a funkci i vyladěnost do posledních detailů. Nejen z těchto důvodů je ovšem GEMA oblíbenou značkou nábytku. GEMA nabízí ve svém portfoliu nábytek, který odpovídá potřebám a požadavkům současného životního stylu a snadno si porozumí s celou škálou interiérů. V GEMA najdete spolehlivého spojence, který vám pomůže vytvořit útulný domov i moderní kancelář vašich snů. Nebojte se ani u nábytku vsadit na legendární “Made in Germany” a vybavte svůj interiér stylovým a kvalitním nábytkem!