Spolupráce s květinovou kavárnou Chloé Café

V Designovém nábytku se nebojíme výzev a vždy nás potěší, když se můžeme podílet na projektech se zajímavým konceptem. Před časem se naskytla příležitost spolupráce s kavárnou v samém centru Prahy a my jsme rozhodně nemohli odmítnout!

Zadání bylo jasné - kavárna Chloé Café si pro své prostory přála krásné, nové a samozřejmě designové posezení korespondující se stylem kavárny. Interiér kavárny je laděný do odstínů růžové a doplněný o prvky bílého mramoru a zlatého kovu. Dominantou celého prostoru je bohatá květinová stěna. Vítěznou volbou se staly sametové židle ze série Finest ve světle růžovém provedení, které výborně podtrhnou jemnou atmosféru kavárny a doladí celkovou originalitu prostoru.

chloe 01

Celý projekt Chloé Café vznikl na myšlence nabídnout zákazníkům původního obchodu s luxusní kosmetikou ještě něco navíc. Láska ke kávě rozhodla a zrodil se unikátní projekt stylové kavárny s romanticky laděnou květinovou zdí. Kavárna sídlí na adrese Vinohradská 1241/67, Praha 2 a vy si zde můžete vychutnat nejen výbornou kávu spolu s něčím sladkým, ale také jedinečnou atmosféru a samozřejmě skvělé posezení

Chloé Café je naším pravidelným zákazníkem a tak jsme se rozhodli pro slavnostnější formu předání celé objednávky. Jak celé předání 19. února proběhlo a jak to našim designovkám v kavárně sluší? Na to se rozhodně nezapomeňte podívat v naší fotogalerii.  

 chloe02