Peach Fuzz x Mesonica: Barva roku pohovkám sluší!

Barva roku 2024? Tu zná jistě velmi dobře každý designový nadšenec. Jemný oranžovo-růžový odstín s názvem Peach Fuzz, který se nejvíce podobá dokonale zralé broskvi, má sílu optimisticky rozzářit tváře, šatníky a rozhodně také interiéry. Padla vám barva roku do oka? Pokud máte kuráž se do toho pustit ve velkém, kolekce designových pohovek Mesonica inspirovaná barvou roku 2024 by neměla ujít vaší pozornosti!

1

Odstín, který hýčká

Koncept vyhlašování barvy roku je se společností Pantone spjatý už více než 20 let. Co je cílem? I když se může na první pohled zdát, že jde jen o touhu nastolení budoucích módních a designových trendů, Pantone přemýšlí o barvě roku v širších kontextech a do hloubky. Odstín barvy roku se snaží vždy zachytit aktuální náladu dějinného okamžiku. Takříkajíc “vycítit ducha doby”, ve které jako společnost aktuálně žijeme – co prožíváme, co cítíme, či naopak cítit potřebujeme. 


Jaké je poselství letošní barvy roku? Odstín Peach Fuzz, který v Pantone vzorníku najdete pod číslem 13-1023, má dle slov výkonné ředitelky Pantone Color Institute Leatrice Eiseman vyjadřit naši vrozenou touhu po
blízkosti a spojení. Barva roku 2024 má na první pohled vzbuzovat teplo, jemnost a být přímou spojnicí mezi svěží modernou a elegantní nadčasovostí. Podtrženo, sečteno odstín Peach Fuzz by nás měl už na pohled něžně hýčkat a poskytnout nám klid, útěchu a laskavost v časech, které jsou plné nejistoty, temna a ne příliš optimistických vyhlídek.

Pro pohovku jako stvořená

Peach Fuzz je tedy barvou, kterou v interiéru aktuálně potřebuje zřejmě každý z nás. A ideálně v designové formě. Jako vždy jsou nejsnazší cestou dekorace a bytový textil. Nicméně nevíme jak vám, ale nám přijde Peach Fuzz odstín jako stvořený pro dokonalou designovou pohovku. Nakonec který jiný kousek má k barvě svým posláním nejblíže? Značka Mesonica na to má, jak se zdá, naprosto stejný názor a tak se rozhodla vytvořit sérii oblíbených modelů svých pohovek právě v barvě Peach Fuzz. Samozřejmě v jemném, měkoučkém sametu. Která se vám líbí nejvíce – spíše klasicky elegantní pohovka Musso, nebo dáváte přednost modernější variantě pohovky Puzo s kovovou podnoží? 

2


Nezapomeňte, že jaro se kvapem blíží a říká si o svěží závan barev interiéru. Napadá vás snad lepší odstín, se kterým letost rozzářit domov s příchodem jara, než je Peach Fuzz? Ať už vsadíte na krásné pohovky Mesonica, nebo se vydáte cestou doplňků a dekorací, jedno je zcela jisté – úspěch a permanentní optimismus zaručen. :)  Tak na nic nečekejte a ponořte se do celé nabídky broskvových designovek!

jdu_vybirat