Stálice mezi vánočními dárky aneb tyhle designovky vždy potěší!

Každé Vánoce se objeví někdo, pro koho je výběr dárku extrémně náročná disciplína nebo je to v podstatě téměř nemožné. Nejste si jistí, zda se trefíte do vkusu. Dotyčného neznáte natolik dobře, abyste věděli, co má rád a po čem touží, ale ze seznamu obdarovaných jej nelze vyloučit. Nebo má být vánoční dárek pouze milou pozorností a symbolickým gestem, které si nechcete odpustit a zároveň by nemělo zruinovat vaši peněženku? Ať už vaší situaci popisuje kterákoliv škatulka z výše zmíněných (nebo i jiná), máme pro vás dobrou zprávu – tenhle článek přetéká designovkami, kterými pokaždé uděláte radost!

fotky článek (1)

Vůně útulného domova 

I když svíčky za poslední roky získaly status v podstatě univerzálního dárku ve stylu "Nevíš co? Daruj svíčku!", musíme to říct – svíčky si to nezaslouží! Co máme všichni rádi a toužíme po tom? Útulný a voňavý domov je jistě na žebříčku materiálních potřeb hodně vysoko. Milovník svíček a bytových vůní dříme v každém z nás a probudit ho jde poměrně jednoduše – tou správnou symfonií voňavých tónů! A výběru "naslepo" se určitě nebojte. Stačí se ponořit do nabídky značek patřících mezi prověřené experty na voňavé domovy a úspěšnost výběru je v podstatě 100%. U značek jako je Woodwick, Yankee Candle nebo třeba Kave Home najdete difuzéry a kvalitní vonné svíčky, mezi nimiž objevíte dokonalou vůni pro každý domov. Tak co, vyberete jemnou vůni evokující čistotu, svěží inspirovanou rozkvetlou přírodou, výrazné a šťavnaté tóny ovoce nebo třeba aroma právě upečených sušenek?   


1

Obraz či fotka vydá za tisíc slov!

Uznáváme, že tohle už chce trochu více kuráže a hlubší znalost obdarovaného. Nicméně ale i tak patří obrazy a rámečky s fotkou k dárkům, se kterými většinou vůbec nic nezkazíte. Společný zážitek z teambuildingu, večírku, výletu nebo rodinného setkání zachycený na fotografii ve vkusném rámečku je hezký a osobní dárek, který dokáže jednoduše a mile popřát krásné Vánoce. 

Nebo si troufáte rovnou na výběr obrazu či plakátu? V naší nabídce najdete minimalistickou abstrakci, motivy plné barev i hravé a něžné ilustrace, které pohladí na duši. 


3

Něco pěkného na poličku?

Stejně dobře jako obrazy a svíčky umí zútulnit domov také drobné dekorace a bytové doplňky. A pro jejich výběr stačí znát opravdu málo. Má obdarovaný oblíbenou barvu či zvíře? Nebo víte, že je milovník pokojovek? Nebojte se po dárku zapátrat mezi vázami, květináči či dekorativními soškami. I taková maličkost totiž může udělat větší radost než dárek za milion!


4

Hrníčky, skleničky, mističky – to jsme přesně potřebovali!

Cesty k fajn vánočním dárkům, které nejen že neurazí, ale třeba potěší nebo dokonce i nadchnou, jsou někdy klikaté. A u obdarovaných, kteří patří mezi dárkové oříšky je nejlepší jít na věc jednoduše. Co děláme všichni rádi? Konzumujeme! Dobré jídlo a pití představuje pro většinu malou každodenní kratochvíli. Mít oblíbenou misku na kaši k snídani, dokonale buclatý hrnek na čaj, tak akorát velký šálek na kafe nebo elegantní skleničky na víno? To prostě ve svém životě potřebuje každý!


2


Pomohly vám naše tipy? Zpracovali jsme pro vás taky inspiraci na vánoční dárky pro děti.