Kave Home ZEN BALANCE: pozvěte domů harmonii

Není mnoho značek, jejichž kolekce bychom očekávali tak netrpělivě. Kave Home je vaše i naše velká srdcovka, která vždy dokáže překvapit něčím novým a stylovým. Jak vidí španělští designéři aktuální designové trendy pro sezónu podzim/zima 2023? V dokonalém zenu! Prozkoumejte s námi dechberoucí novinky a zamilujte si dokonalou harmonii minimalismu a přírody kolekce ZEN BALANCE!

Kave Home kolekce ZEN BALANCE

Zkuste letos změnu

Asi každý z nás má chuť v chladnější části roku obléct svůj domov do útulnějšího kabátku. Při pohledu na novinky Kave Home je jasné, že ani temperamentní Španělé se v tomto ohledu od nás, na skutečnou zimu zvyklých středoevropanů, nijak zvlášť neliší. Každoroční sázkou na jistotu bývá pro mnohé nadšence do krásných interiérů scandi a dánské Hygge. Pletený pléd, nějaká ta stylová kožešina, zapálená vonná svíčka a hromada měkkých polštářků je samozřejmě fajn, ale co takhle zkusit letos něco jiného? Kave Home nám kolekcí ZEN BALANCE ukazuje, že vytoužené hřejivé útulno lze vykouzlit i v duchu čistého japandi stylu. A za nás to tedy funguje znamenitě!

Kave Home nová kolekce ZEN BALANCE

Elegance inspirovaná přírodou

A co je klíčem k úspěchu? Základními kameny kolekce ZEN BALANCE je inspirace přírodou a minimalismus. Jemná paleta odstínů, organické tvary, hladce opracované masivní dřevo a strukturované tkaniny typu bouclé a fleece si společně opravdu skvěle rozumí a tvoří nadčasově elegantní koncept jako stvořený pro moderní domov. Kromě hojného zastoupení přírodních materiálů a odstínů odkazují na přírodní inspiraci také dekorace. Zejména pak keramické vázy a mísy Macaire – ty jsou produktem kvalitní řemeslné ruční práce, díky níž je každý kousek jedinečným originálem. Keramika ZEN BALANCE vás prostě okouzlí svým křehkým vzhledem a skutečně ladnými tvary připomínající listy či okvětní plátky zprohýbané kapkami ranní rosy.

4

Ladné tvary, které myslí na komfort i funkci

Nebyla by to značka Kave Home, kdyby o svých designovkách nepřemýšlela komplexně. Každý kus nábytku se pyšní exkluzivním designem myslícím nejen na poutavý a nápaditý vzhled – nabízí mnohem víc. Můžete se spolehnout, že čalouněné designovky s dokonale vyladěným spojením kvalitních materiálů a tvaru budou mít vaše pohodlí a spokojenost vždy na prvním místě. Pokud jde o úložné prostory, také zde byla věnována pozornost každému milimetru. Komody a skříňky série Mailen je tedy i díky tomu možné s klidným srdcem i svědomím označit za skutečné designové klenoty, které si na první pohled oblíbí každý milovník nadčasového designu i praktické funkčnosti.

Kave Home kolekce ZEN BALANCE 2023

Jak se vám líbí kolekce ZEN BALANCE? Dokážete si představit vyladit svůj domov ve stylu japandi? Pokud vás novinky z dílny Kave Home zaujaly, neváhejte prozkoumat celou kolekci!