Otevřeli jsme svou 1. prodejnu a showroom v Karlíně

Neustále hledáme cesty, jak vám být blíže a kamenná prodejna, ve kterém byste se mohli osobně seznámit našimi designovkami, byl náš velký sen. A na začátku dubna se tenhle sen stal i skutečností – otevřeli jsme pro vás nový svět designu v krásném prostoru v Karlíně. Co všechno prodejna věnovaná značce Kave Home nabízí? Proč zrovna značka Kave Home? A je to prodejna nebo showroom? Na tyhle a další otázky najdete odpověď v našem článku. 

Otevřeli jsme svou 1. prodejnu a showroom v Karlíně

Sázka na srdcovku

Nestává se často, že by svou první kamennou prodejnu e-shop věnoval jediné značce. Proč jsme se rozhodli vsadit právě na Kave Home? Tahle španělská značka a její úchvatné designovky patří v našem e-shopu k těm nejoblíbenějším. Útulný minimalismus s bohatým zastoupením přírodních materiálů, jemná paleta barev a elegantně nadčasový styl produktů značky mluví k designovým nadšencům v Čechách velmi srozumitelným jazykem a baví moc i nás. Věříme, že jsme vsadili na správnou kartu a díky bohatému a rozmanitému sortimentu, který značka nabízí, budete v naší prodejně vždy mít co objevovat, čerpat inspiraci a hlavně z čeho vybírat.

1. prodejna a showroom značky Kave Home

Prodejna a showroom v jednom

Velkorysý, vzdušný a světlý prostor o rozloze téměř 700 m², který se nám podařilo pro prodejnu získat, se nachází na adrese Rohanské nábřeží 19 v Karlíně na Praze 8. Jeho potenciál jsme chtěli využít naplno, a proto jsme se rozhodli prolnout dva koncepty – showroom a prodejnu – nabízející služby pro celé spektrum našich zákazníků. 

Sestavy jídelen, obývacích pokojů, ložnice a dalších tvoří novinky z posledních kolekcí a také dlouhodobě oblíbené designovky řadící se mezi TOP bestsellery. Na Rohanské nábřeží si můžete přijít osahat, vyzkoušet a hlavně objednat nejen vystavené kousky, ale také úplně všechny designovky z nabídky Kave Home. Drobnosti, jako například  svíčky, vázy a další menší dekorace a doplňky, si můžete na prodejně rovnou koupit a odnést s sebou domů.

Otevřeli jsme 1. prodejnu a showroom v Karlíně

V rámci naší prodejny a showroomu chceme nabízet opravdu komplexní služby a zážitek. K dispozici vám zde proto je tým profesionálů, kteří milují interiérový design stejně jako my a vy a dlouhá léta se pohybují v jeho světě. Rozlousknout designová dilemata nebo vybrat perfektní barvu a materiál čalounění nové pohovky vám tedy pomůže náš interiérový stylista.

Větší projekty a blíž profesionálům

Jsme ale připraveni řešit s vámi i větší a složitější projekty. Jak jsme již zmiňovali, prostor prodejny bude fungovat také jako showroom. Ten bude zaměřený zejména na potřeby architektů a designérů a náročnější, komplexnější zakázky. Pro ně (ale nejen pro ně) je tu náš obchodní zástupce, s nímž si bude možné domluvit schůzku a potkat se.  K dispozici zde budou nejen vzorky materiálů a čalounění produktů značky Kave Home, ale také vzorníky celého portfolia značek nabízených v rámci e-shopu Designovynabytek.cz.  V prostorách showroomu je možné také domluvit prezentaci a vzorkování designovek.

Prodejna Kave Home Karlín

Nové výdejní místo

Poslední velkou výhodou nového prostoru, kterou jistě ocení zejména naši pražští zákazníci, je vznik dalšího výdejního místa pro objednávky z našeho e-shopu. Chcete-li mít doručení designovky plně ve své režii, na prodejně Kave Home na Rohanském nábřeží si budete moci vyzvednout jakoukoliv menší designovku z naší nabídky kdykoliv během otevírací doby. 

Tak co, kdy se společně potkáme v Karlíně? Doufáme, že vás naše nová prodejna a showroom Kave Home nadchnou a prostor si zamilujete stejně jako my. Těšíme se na vaši návštěvu!

prodejna_tlacitko