Slavnostní otevření prodejny a showroomu Kave Home

Jsou události, které se prostě musí náležitě oslavit. A otevření první kamenné prodejny mezi takové události v životě každého e-shopu rozhodně patří. O konceptu naší první prodejny a showroomu, který jsme se rozhodli věnovat značce Kave Home, jsme se vám podrobně rozepsali v minulém článku na blogu. Nyní přichází čas se ohlédnout za okamžikem, kdy jsme ukázali nové prostory veřejnosti poprvé. Jaká byla atmosféra na opening party, kdo všechno byl mezi hosty a jak večer probíhal?  

fotky článek

Brány nového světa designu v pražském Karlíně na adrese Rohanské nábřeží 19 se poprvé otevřely ve čtvrtek 4. dubna. Náš nejnovější projekt jsme se rozhodli nejdříve představit těm, s nimiž nás pojí stejná vize a mise – dělat vaše domovy a interiéry krásnější a designovější. Téměř dvě stovky architektů, designérů a našich B2B partnerů bylo těmi prvními, kteří se mohli seznámit s novým konceptem, ohodnotit designové instalace a otestovat pohodlí a kvalitu designovek španělské značky Kave Home. 

20

Moderace akce se ujal skvělý Míra Hejda, který v průběhu večera důkladně vyzpovídal nejen našeho CEO Petra Mudru ml. i obchodního ředitele Petra Došlého. Velmi nás potěšilo, že naše pozvání na takto významný večer přijali zástupci značky Kave Home. V krátkém proslovu popřál prodejně mnoho úspěchů a hlavně spokojené zákazníky také ředitel KaveHome.com Johan van Staalduinen. K pohodě celého večera přispěl také příjemný hudební podkres a samozřejmě skvělé jídlo.

11

Chtěli bychom moc poděkovat všem hostům, že s námi oslavili tento náš velký milník. Večer se podle našeho názoru opravdu vydařil ve všech směrech a doufáme, že si ho všichni přítomní užili alespoň z poloviny tak, jako jsme si ho užili my. Velký dík patří určitě také všem, kteří se podíleli na organizaci celého večera a hlavně pomohli showroom a prodejnu připravit na otevření. Pro všechny, kteří si s námi otevření karlínské prodejny Kave Home užít nemohli, jsme celý večer pečlivě zdokumentovali na fotkách a také videu. 

Těšíme se na další milá setkání v prodejně a showroomu Kave Home na Rohanském nábřeží v Karlíně! 

3

2

5

4

7

21

8

22

12

6

9

10

19

17

prodejna_tlacitko