Realizace: Boutique Apartments Železná

Příhraniční oblast Českého lesa zažívá poslední roky turistické znovuzrození. Hlavním důvodem je bezesporu fascinující divoká krajina, ale také nová místa, kde se komfortně ubytovat. Jedním z takových míst je i Resort Český les. Tato naše realizace, o které jsme vám psali v jednom z minulých článků, se letos rozrostla o novou část a my jsme opět byli u toho. Co nabízí nové apartmány Boutique Apartments Železná a jaké naše designovky se tu postarají o vaše pohodlí a odpočinek? 

1

V propojení s přírodou

Pokud jste četli náš článek nebo jste už měli to štěstí Resort Český les navštívit, pravděpodobně víte, že se hotel nachází v těsné blízkosti lesa a v poměrně prostorném areálu. V budově bývalých vojenských kasáren najdete hotel, restauraci a bar, ale také wellness zónu a zázemí pro obchodní jednání, školení a větší akce typu firemní teambuildingy nebo svatby. Nyní došlo k dalšímu rozšíření, a to o celkem 8 apartmánů v budově bývalé prvorepublikové školy situované nedaleko hlavní budovy. I tuto realizaci si pod svá křídla vzalo architektonické Studio KONCEPTUAL, které opět odvedlo opravdu skvělou práci a znovu se také rozhodlo vsadit na náš designový nábytek. 

2

Stejně jako tomu bylo v prostorách hotelu, styl zařízení je i v případě apartmánů věrný modernímu konceptu s výrazným otiskem přírodních prvků. Dotek přírody je patrný nejen v barevné paletě, ale také dominantních materiálech. Několik odstínů zelené odráží tajemno lesů i svěží pastviny, masivní dřevo tmavého odstínu podtrhuje všudypřítomný okolní klid. O tom, že ubytování a celkový pobyt v krajině Českého lesa bude výjimečným zážitkem vás přesvědčí i názvy jednotlivých apartmánů. Ostatně jak často se vám poštěstí odpočívat a přespat V Mechu, U Potoka, V Kapradí, Na Stromě nebo V Oblacích?

3

Nejen designově, ale také funkčně

Výběr těch správných designovek pro apartmány podléhal několika důležitým kritériím. Společně s Konceptual jsme pečlivě hledali přesně takové kousky, které by co nejvíce ladily s celkovým stylem hotelu. Jak vnést do interiérů současné trendy, luxus a prvek elegance společně s maximálním pohodlím? Rozhodli jsme se vsadit na nábytek jednoduchých linií a propracovaných detailů. Stejnou míru pozornosti jsme věnovali také funkčnosti a odolnosti jednotlivých kousků. Hotelové prostředí totiž může dát nábytku pořádně zabrat. Sečteno, podtrženo – volba padla na osvědčené designové značky využívající u produktů prémiové a certifikované materiály schopné odolat náročnějším podmínkám. 

4


Pohovky a křesla série Agate od značky Micadoni byly našimi absolutními favority na komfortní sedací nábytek. Se studiem Konceptual jsme se shodli na krásném petrolejově modrém odstínu a doporučili inovativní čalounění Riviera. Tato látka slibuje snadnou údržbu a vysokou odolnost vůči mechanickému poškození. Mosazné detaily nábytku Agate se nám podařilo precizně sladit se stejně barevnou podnoží odkládacích a konferenčních stolků Venice značky Scandi. Ty se pyšní skleněnými deskami v dekoru bílého mramoru.

5


Komfortního posezení není v hotelech nikdy dost
– proto dalšími designovými skvosty, které budou hostům v apartmánech dělat společnost, je řada Rabbit od značky FormWood. Volba padla nejen na klasické jídelní židle, ale také na stejnojmenná lounge křesla, která jsou díky svému nízkému sedu velice populární. Obě varianty jsme dodali v kontrastním černém provedení s opěrkou se světlým výpletem. 

6

Jak se vám líbí tato realizace? Baví vás prostory a styl zařízení nových apartmánů? Pokud máte i vy zájem o spolupráci na realizaci vašeho projektu, obraťte se na naše obchodní oddělení. Už teď se těšíme na další zajímavé výzvy!

Pro profesionály – architekty, designéry nebo developery zaměřující se na výstavbu nájemního bydlení, je tu náš B2B program. Pojďme do toho společně!

tlacitko 

7

8