Luxus za skvělou cenu aneb Představujeme novou značku Richmond Interiors!

Patříte mezi milovníky glamour stylu a toužíte přivítat v interiéru půvabné designové kousky nábytku, které na první pohled okamžitě zaujmou? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout značka Richmond Interiors, kterou nově najdete i na našem eshopu. Tato značka je důkazem toho, že i kvalitní nábytek s luxusním designem může být cenově dostupný.

3_1

Rodinný podnik s celosvětově známým jménem

Historie společnosti Richmond začala roku 1980, kdy vše odstartoval starožitný nábytek dovážený z Francie. Rodinný podnik založil Lex Tiggeler, otec současného ředitele Lexe Tiggelera mladšího. Postupem času začala firma vyrábět vlastní originální kousky nábytku a z jednoho kamenného obchodu zvládla vybudovat impérium, které v současné době vyváží své produkty do více jak 50 zemí světa

Čím si u jejich sortimentu můžete být jistí? Především prvotřídní kvalitou luxusních materiálů, které se značka nebojí zajímavě kombinovat. Produkty Richmond Interiors představují zajímavou volbu nejen pro soukromé interiéry. Skvěle se hodí také pro zařizování veřejných prostorů, které chtějí ve svém interiéru zaujmout osobitostí a extravagancí.

4_1

Nábytek, osvětlení i dekorace

Inspiraci pro své kolekce čerpají v Richmondu při cestách napříč různými kontinenty i na návštěvách mezinárodních veletrhů. Jejich produkty následují nejnovější trendy ze světa nábytku a interiérů, zároveň jsou v jejich nabídce zastoupeny také  obyčejnější kousky inspirované starožitnými designy, čímž designéři značky zůstávají věrni původním kořenům podniku. V bohatém portfoliu značky najdete vše, co pro svůj interiér potřebujete – sedací nábytek, stoly a stolky, úložné prostory, osvětlení i zajímavé dekorace. 

Hravé a nápadité designy zaujmou zejména kombinací luxusních materiálů. V široké nabídce čalouněných produktů se často setkáte se sametovou látkou, která tvoří atraktivní a výrazný kontrast se zlatě lakovaným kovem. U jídelní židle Sara je dokonce očalouněná i část podnože – to ještě více umocňuje honosný vzhled výrobku. Jistě oceníte možnost sami si z bohatého vzorníku látek vybrat přesný druh a požadovanou barvu čalounění.

1_1

Při výrobě stolů, komod i úložných prostor designéři Richmond Interiors často volí mramor, který se okamžitě stane chloubou místnosti – u série Ironville je mramor kombinován s kovem a výrazným vroubkováním, čímž produkty získávají výrazný osobitý charakter. A co Richmond a svítidla? Za zmínku rozhodně stojí stolní a stojací lampa Upanova – zlatě lakovaný kov a peří s sebou rozhodně přinese závan opravdové extravagance!

Neváhejte a ponořte se do nabídky originálních designovek značky Richmond. Svého favorita mezi těmito luxusními produkty může najít milovník odvážných designů i příznivce luxusní klasiky.

 

Datový zdroj 7