Přivítejte doma jaro

Tak přece jsme se dočkali – jaro je tu! Po nekonečně dlouhé zimě se příroda začíná pomaloučku probouzet a venku to začíná hrát všemi barvami. A o těch to právě je! Chcete-li pozvat jaro a trochu té svěží jarní energie a optimismu i do svých domovů, přírodou inspirované odstíny a jemné pastelové barvy jsou tou správnou volbou. Ať už to budou polštáře, koberce, nová pohovka nebo se dokonce chystáte oživit stěny novou barvou či tapetou – neváhejte a vpusťte barvy do všech pokojů!

MicrosoftTeams-image (150)

Barvy a jejich kouzla

Patříte mezi ty, kteří se běžně drží převážně bílé, černé nebo béžové? Nebojte se vybočit ze zajetých kolejí – zkuste zapojit do hry barvy jako jsou odstíny levandule, mátově zelená nebo nebesky modrá a světle růžová. Chladná a klidná povaha této palety bude vaším dokonalým průvodcem jarní atmosférou, kterou podpoří uvolněný půvab těchto barev.


Pro živější a okázalejší vzhled se nebojte ani barev jako je žlutá, červená nebo oranžová. Tyto veselé barvy nabízejí pocit pohody, váš domov zahalí do tepla a budou vás inspirovat! Taková žlutá lampa nebo veselé červené křeslo ve čtecím koutě zní naprosto fantasticky, co myslíte?

Buďte kreativní

Zahrajte si letos na malého designéra a oblečte svůj domov do svěžího, jarního kabátu! Buďte kreativní, nemějte strach kombinovat barvy a vytvořte si oázu plnou slunce, štěstí a lásky. Jde v první řadě o váš domov, kde byste se měli cítit sami sebou a být v naprosté harmonii. Řiďte se proto svými pocity a nenechte si do toho od nikoho mluvit :-)

MicrosoftTeams-image (151)

Velmi aktuálním tématem už začíná být i zahrada a nábytek na zahradu. Ale o tom si něco povíme zase příště. Mezi tím se můžete začíst a inspirovat v našem článku, kde jsme pro vás hledali ten nejpohodlnější zahradní nábytek.


tlacitko_jaro